Velkommen til vores hjemmesider!

Varmetråd

Diameteren og tykkelsen af ​​varmetråden er en parameter relateret til den maksimale driftstemperatur.Jo større diameter varmetråden er, jo lettere er det at overvinde deformationsproblemet ved høj temperatur og forlænge sin egen levetid.Når varmetråden fungerer under den maksimale driftstemperatur, må diameteren ikke være mindre end 3 mm, og tykkelsen af ​​det flade bælte må ikke være mindre end 2 mm.Varmetrådens levetid er også i høj grad relateret til diameteren og tykkelsen af ​​varmetråden.Når varmetråden bruges i et miljø med høje temperaturer, dannes en beskyttende oxidfilm på overfladen, og oxidfilmen ældes efter en periode, hvilket danner en cyklus af kontinuerlig generering og ødelæggelse.Denne proces er også processen med kontinuerligt forbrug af elementer inde i den elektriske ovntråd.Elektrisk ovntråd med større diameter og tykkelse har mere elementindhold og længere levetid.
1. De vigtigste fordele og ulemper ved jern-krom-aluminium-legeringsserien: Fordele: jern-chrom-aluminium elektrisk varmelegering har en høj driftstemperatur, den maksimale driftstemperatur kan nå 1400 grader, (0Cr21A16Nb, 0Cr27A17Mo2 osv. ), lang levetid, høj overfladebelastning og god oxidationsmodstand, høj resistivitet, billig og så videre.Ulemper: Hovedsageligt lav styrke ved høj temperatur.Når temperaturen stiger, øges dens plasticitet, og komponenterne deformeres let, og det er ikke nemt at bøje og reparere.
2. De vigtigste fordele og ulemper ved nikkel-krom elektrisk varmelegeringsserie: Fordele: høj temperaturstyrke er højere end jern-chrom-aluminium, ikke let at deformere under højtemperaturbrug, dens struktur er ikke let at ændre, god plasticitet, nem at reparere, høj emissivitet, ikke-magnetisk, korrosionsbestandighed Stærk, lang levetid osv. Ulemper: På grund af brugen af ​​sjældne nikkelmetalmaterialer er prisen på denne serie af produkter op til flere gange højere end det af Fe-Cr-Al, og brugstemperaturen er lavere end den for Fe-Cr-Al
Metallurgiske maskiner, medicinsk behandling, kemisk industri, keramik, elektronik, elektriske apparater, glas og andet industrielt varmeudstyr og civile varmeapparater.


Indlægstid: 30. december 2022